За Еврокомпакт

Традициите на Еврокомпакт датират от далечната 1968 г. Тогава в София на улица "Тодор Каблешков" 14 /сега офис на Еврокомпакт/ отваря врати квартална месарница. Месарят Бай Луко се прочува с прясното месо, вкусните наденички и голямата страст към местният футболен клуб "Славия".

Така, ден след ден, малката месарничка се превръща в любимо място за пазаруване на феновете на футбола и сочните вратни пържолки. По-късно, през годините, магазинчето става малка транжорна, след това малко производствено предприятие за пресни наденички и кюфтенца – до варени колбаси, сочни шунки и традиционните български луканки и суджуци.

В края на 90-те години на миналият век, малката месарница се преструкторира в търговско-иновативен център за разработване на адитиви и суровини за влагане в месопреработката.

Днес това историческо място е централен офис на фирма Еврокомпакт.
Нас ни познават вече не само в квартала.
Еврокомпакт има партньори в цял свят: Европа, Азия, Америка, Австралия, Африка.

  • Производствени бази: Германия, Испания, Холандия
  • Суровини: Индия, Филипини, Китай, Бразилия, Индонезия
  • Обвивки: Япония, Аржентина, Русия, Пакистан, Уругвай

Ние контролираме произхода и качеството на адитивите, организираме и провеждаме семинари в нашите центрове, провеждаме курсове с теоретична и практическа насоченост, в които споделяме натрупаният опит и производствените техники. Създаваме нови продукти в производствени условия.

Предлагаме собствени иновативни и специални решения, както за индустриални производители, така и за малки месарници с локално производство. Разработваме цялостни формули за производство на колбаси от свинско, телешко и пилешко месо.

Съчетавайки традиции и опит с новите технологии, ние предлагаме на клиентите качествени адитиви, натурални подправки, чисти суровини. Стараем се да бъдем първи в новостите, да имаме ежедневни контакти с нашите клиенти, да сме на разположение винаги.

Дългодишният опит, професионалният екип и постоянните инвестиции допринасят за успешната ни работа през годините и за доверието на нашите клиенти към нас.

Сертифицирани сме по:

  • ISO 9001:2008 - Система за управление на качеството
  • ISO 22000:2005 - Система за управление на безопасността на храните